Translate blog

11/23/09

Gusfrabaaaa....

Ai mult de munca, clientul ala e mereu nemultumit si in fiecare zi cere altceva, te enerveaza si sefu ca tocmai ti-a mai dat ceva suplimentar de facut pana maine, pe birou e mizerie si nu mai reusesti sa gasesti notitele facute cu pixu pe raportul de evaluare, e galagie, e trafic, e curent, miros de tigara, plus vremea, oamenii, criza...parca tot universul e impotriva ta.

E clar: esti stresat!

Chiar si la Comisie, 1 din 5 angajati este stresat din cauze profesionale.

Astazi am descoperit 2 alternative prin care suntem incurajati sa ne destindem, sa fim veseli la locul de munca, sa privim cerul albastru (bine, gri aici) si sa lucram cu spor in birourile noastre de functionari...

Metoda 1: feng-shui! Un articol dragut ne prezinta cateva lucruri simple din jurul nostru ce pot fi aranjate astfel incat energiile pozitive sa se reflecte direct in productivitatea zilnica per angajat.

Metoda 2: un mini-ghid ce iti explica cum sa identifici primele semne de stres, astfel incat sa ai timp sa reactionezi. Iar daca nu esti atent, si stresul te-a cuprins deja bine de tot, atunci poti apela cu incredere la unul din psiho-terapeutii comisiei.

Ce alegi: cu nasu sau cu functionaru la psihiatru ? ;)