Translate blog

11/16/09

Minunea de Craciun

An de an in preajma sarbatorilor realizam ca suntem norocosi si ne aducem aminte ca gesturile noastre simple ii pot face pe cei din jurul nostru fericiti. Fie ca e un zambet, fie ca o atingere sau o strangere in brate, un sarut, o bataie pe umar, un "imi pare rau", o speranta, un "multumesc", o lacrima, un "te iubesc", sau poate simplul fapt ca te opresti pentru cateva secunde si ai un moment de intimitate si implinire cu tot universul care parca pentru acea clipa unica din viata ta te face sa te simti special.

Si esti special, fiindca ii poti ajuta pe altii...pe cei carora le este foarte greu sa zambeasca.
Shoe Box este programul filantropic de anul asta al comisiei: iei o cutie de carton de la pantofii pe care i-ai cumparat recent, o umpli cu mancare si dulciuri, pui in ea toate sperantele si gandurile tale cele mai frumoase, o ambalezi ca un cadou si ea va ajunge la cei ce stiu sa se bucure din lucruri simple...

Azi am facut poze pentru calendarul anual al DG-ului nostru (Enterprise). Aveam cu totii nasuri rosii de clovn si palarii de charlie chaplin...eram fericiti fiindca prin lucruri simple ii vom face si pe ceilalti sa rada si sa se bucure de viata!

Promite-mi ca maine ai sa te trezesti, ai sa gasesti cel mai frumos vis al tau si ai sa il daruiesti cu un zambet unei persoane ce a uitat sa viseze. Ai sa vezi ca astfel ai sa te simti mai bun si mai fericit :)
Pacat ca doar o data in an este Craciunul...