Translate blog

12/14/09

3 zile si 3 nopti de...

de petrecere:)

Se pare ca functionarii de la Comisie stiu cum sa munceasca dar stiu si sa petreaca! 3 zile si 3 nopti exact ca in basmele romanesti!

Totul a inceput cu petrecerea directoratului. Tema a fost: circus party. Destrabalarea a inclus: multe costumatii amuzante, scenete, tombola, multa mancare traditional europeana, vin fiert, muzica si un cuvant de ramas bun de la comisarul Verheugen. Sapte perechi de pantofi a rupt la dans fiecare mesean, fie el boier mic sau mare.

A doua zi a continuat cu petrecerea pentru Novicii comisiei ;)
Toti nou-venitii adunati din toate colturile imparatiei comisaresti au serbat pana in zori la un castel renumit de cateva stelute. Amfitrionii petrecerii (adica HR-ul) au incercat sa faciliteze mixing-in-ul mesenilor, au organizat concursuri cu zmeii in echipe si au promovat alternativele de socializare in afara orelor de munca (7,5 ore pe zi ca sa fiu mai exact). Am mai vorbit eu despre ele mai demult. V-am spus doar ca aici totul se leaga ;) asemeni fetei Imparatului Rosu ce era vesnic petita.

A treia zi a fost ospatul regal organizat in stil balzacian, pentru departamenul IT (imparatie indepartata de prin vecinatatea Imparatului Verde). Fazani, curcani, peste si mult vin alb sau negru a curs pentru omenirea si buna dispozitia petrecaretilor.

Si in final toti au incalecat pe sa si au plecat sa se odihneasca...

„Şi mai fost-au poftiţi încă: crai, crăiese şi-mpăraţi, oameni în seamă băgaţi, ş-un păcat de povestar, fără bani în buzunar. Veselie mare între toţi era, chiar şi sărăcimea ospăta şi bea!

Şi a ţinut veselia ani întregi, şi acum mai ţine încă; cine se duce acolo bea şi mănâncă. Iar pe la noi, cine are bani bea şi mănâncă, iară cine nu, se uită şi rabdă.”